thumbnail text

Боярка #AsiaStyle boyarka.love boyarka.TV

Starts from   to  
Starts from   to  
Video player size:
Object code
Iframe code
Add link to the video
Боярська художня студія заснована у лютому 2014 року викладачем Олексієм Саржинським.
У художній студії займаються діти з 5 років, школярі, студенти та дорослі: творчістю, малюванням коміксів та академічним живописом, рисунком та композицією.
Олексій Саржинський підготував до вступу на творчі спеціальності багато абітурієнтів до Київського інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Михайла Бойчука, Київського національного університету будівництва і архітектури, Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури та багато інших провідних художніх внз України. Крім того, у студії знаходять себе на мистецькому шляху ще й лікарі, артисти, співаки, дизайнери, архітектори, викладачі та багато людей з найрізноманітнішими інтересами.
З вересня 2017 року у студії відкрилися творчі заняття для дітей з 10-13 років з малювання коміксів. Розробила та веде цей курс студентка архітектурного ф-ту НАОМА та випускниця художньої студії Олександра Саржинська. Це підготовча група до основної групи вивчення академічного живопису та рисунку, де діти створюють свої власні комікси.
Крім того, тут вже рік працює студія української вишивки, де ви зможете не лише освоїти близько 40 автентичних українських технік, а й навчитися розробляти свої орнаменти та створювати власні сорочки та рушники.
Олександра Саржинська

https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D1%8E%D0%B2%D0…/

https://www.facebook.com/artboyarka/
https://www.facebook.com/SarsandraArt/
#Boyarka #BoyarkaTV #BoyarkaLove
https://www.facebook.com/AlexVorland
https://www.facebook.com/Boyarka.NEWS/videos/1974903222539180/
https://www.facebook.com/groups/Boyarkalove/

0 comments

Login with social networks to submit your videos.